De bed en breakfast

 

B&B met uniek uitzicht over de IJssel, Deventer skyline en spoorbrug (volledig geluid-geïsoleerd), op steenworp afstand van bruisende oude binnenstad. 

Vanuit de B&B op de benedenverdieping van deze onder architectuur gebouwde woning loopt u naar buiten het uiterwaardenlandschap in met op enkele meters strand en zwemgelegenheid (schaatsen in de winter)

Update: Tijdelijk gesloten

1/8

De ruimte..

Er is een gezellige eetkeuken met koelkast, magnetron en koffie en thee faciliteiten (mee-eten bespreekbaar). De doucheruimte is voor alleen gebruik van de gasten. De prijs per nacht is €80,- inclusief toeristenbelasting. Er is een mogelijkheid voor een 3e persoon op de kamer (€20.-), het genoemde tarief geldt voor 2 pers. B&B of 1 pers. inclusief ruim 1 uur durende shiatsu behandeling. 

Gasten toegang..

De gehele benedenverdieping is beschikbaar: lichte ruime slaapkamer, eetkeuken , terras, eigen toilet & douche.
Standaard is de B&B dicht tussen 10 uur en 16 uur, uitzonderingen in overleg.

 

 

 

De buurt...

De woning grenst aan het Worpplantsoen, een vanuit de stad met een veerpontje over de rivier de IJssel bereikbaar buitendijks gelegen park in Deventer. Het is het oudste stadswandelpark van Nederland.
De historische stad Deventer biedt zeer veel mogelijkheden, zie hiervoor www.deventer.info
De IJssel wordt prachtig ruimte geven in het project ruimte voor de rivier, zie hiervoor ijsselfront.net

Vervoer...

De buurtbus stopt praktisch voor de deur, maar de wandeling naar station Deventer is een kwartiertje langs groene parken. Volop parkeergelegenheid rondom de woning.